راه های ارتباطی با انجمن
مجمع عمومی اتحادیه انجمن های علمی مهندسی صنایع کشور
رویداد علمی برتر پردیس فنی و مهندسی
انجمن علمی برتر دانشگاه
انجمن علمی دانشجویی مهندسی صنایع در مرحله دانشگاهی جشنواره حرکت سال 1397 خوش درخشید. | کسب مقام انجمن برتر در بین 52 انجمن علمی دانشگاه یزد | کسب مقام رویداد علمی برتر در پردیس دانشکده‌های فنی و مهندسی | کسب مقام استاد مشاور برتر توسط دکتر مجید شخصی نیائی در بین 52 انجمن علمی دانشگاه | امید است با کمک پروردگار، این مسیر درخشان همچنان ادامه داده شود.
خطا
  • JLIB_DATABASE_ERROR_FUNCTION_FAILED

بازدید از کارخانه الکترو کویر یزد

شرکت الکتروکویر یکی از شرکتهای موفق استان یزد است که برخی از محصولات خود (تابلوهای برق صنعتی) را تحت لیسانس شرکت زیمنس آلمان تولید مینماید و در چندین سال نشان تولیدکننده برتر زیمنس در دنیا را دریافت نموده است.
در این بازدید دانشجویان با تکنولوژی و مراحل تولید تابلوهای برق صنعتی آشنا خواهند شد.

بازدید از کارخانه پیشگامان صنعت سبز

کارخانه ی صنعت سبز پیشگامان، اولین تولید کنندهی کاغذ از سنگ آهک در کشور میباشد. در این بازدید دانشجویان با تکنولوژی و مراحل تولید کاغذ از سنگ آهک آشنا خواهند شد و علاوه بر مراحل فنی خط تولید، با نحوه انجام کنترل کیفیت و تنظیمات اصلاحی نیز به صورت عملی آشنا خواهند شد.

بازدید از امکانات و فرایندهای اجرایی انجمن علمی دانشگاه فردوسی مشهد

با توجه به دعوت دانشگاه فردوسی مشهد از انجمن‌های علمی دانشگاه یزد جهت شرکت در گردهمایی انجمن‌های علمی، اعضای انجمن علمی مهندسی صنایع با در نظر گرفتن ضرورت حضور در این گردهمایی با شرکت در آن زمینه‌های همکاری مشترک با انجمن‌ علمی آن دانشگاه را بررسی نمودند.